Photovoltaic installer
Al 18.000
tevreden klanten !

Fotovoltaïsche panelen met Energreen

Bespaar of annuleer uw elektriciteitsrekeningen

Betrouwbare installateur NRQual

Een ecologisch project dat 4 tot 10% opbrengt per jaarNRQual PV plan van het Waalse Gewest

Ontdek ik een paar klikken,
uw toekomstige besparingen
en winsten met een
fotovoltaïsche installatie. 

Simulator en rentabiliteit van onze fotovoltaïsche panelen

De beste kwaliteit
fotovoltaïsche panelen en omvormers voor alle budgetten.
 


Greenbox : monitoring en automatische opnames van uw meterstanden van uw groene certificaten.


Enkele van onze realisatiesBedankt aan onze 400 klanten voor hun vertrouwen en aangename samenwerking. Onze energie is jullie !


Fotovoltaïsche panelen
Mage Powertec


Fotovoltaïsche panelen
Sunpower


Fotovoltaïsche panelen
Sunpower


Rentabiliteit van fotovoltaïsche installatie

Onklopbare prijzen in 2016 !

Dankzij onze onverslaanbare kwaliteit/prijs in vergelijking met onze concurrenten en onze dienst na verkoop, zal uw installatie u een gemiddelde opbrengst (en dit in heel België) leveren van
4 tot 10% gedurende 25 jaar*.

Daarbovenop, dankzij de actuele premies, is de terugverdientijd van uw fotovoltaïsche installatie in slechts 5 tot 10 jaar*.  

Kortom, dit is de oplossing voor de sombere tijden van de spaarrekening en draagt tevens bij tot ons leefmilieu. 

(* ) Het rendement en het terugverdientijd van de kosten zijn hoofdzakelijk afhankelijk van het vermogen en de installatie (richting, hellingshoek en schaduw)  en afhankelijk van de premies in uw regio (enkel is Brussel Hoofdstelijk- en Waals Gewest).

De rentabiliteit van uw fotovoltaïsche installatie

De werking in twee woorden

De fotovoltaïsche panelen, op uw dak of in uw tuin vangen het licht op en vormen het om in elektrische gelijkstroom.

De omvormer bewerkt deze stroom naar wisselstroom, voor het aan uw stroomnet wordt toegevoegd.  U zal dus minder stroom verbruiken !

Het teveel wordt weer ingebracht in het netwerk, met als gevolg uw elektriciteitsmeter omgekeerd doet werken. Uw elektriciteitsfactuur zal dus verminderen.


Een veilige investeringDat de kosten voor energie steeds maar hoger zal worden, is vandaag een zekerheid. De invloed van de kosten voor energie op het gezinsbudget verminderen wordt steeds belangrijker.

Uw eigen elektriciteit opwekken door middel van fotovoltaïsche panelen, zal u toelaten om een wezenlijke vermindering van uw energiefactuur te realiseren; maar ook, en vooral om uw een zekere onafhankelijkheid en uw een bijkomende bevoorrading aan zeer goedkope energie te garanderen.

Een beveiligde investering

U kapitaal is veilig en winstmakend door te investeren in een fotovoltaïsche installatie. Uw gebruik gedurende meer dan 30 jaar groene stroom.

Bovendien, hebt u de garantie dat uw zonnepanelen zelfs na 25 tot 30 jaar nog steeds 80% van het oorspronkelijk rendement zullen leveren, naar gelang de merken.

Uiteindelijk, de fotovoltaïsche panelen zijn vernieuwend op gebied van prestaties, de  techniek is eenvoudig en al een tien tal jaren gekend, met heel weinig defecten.

Uw risico’s zijn dus heel beperkt en uw hebt een jaarlijkse opbrengst van 3 tot 6 maal de opbrengst van een klassieke paarboekje.
Fotovoltaïsche en certificaat EPB

Wanneer u uw gebouw laat schatten door een certificeerde PEB, wordt er rekening gehouden met het energiegebruik.

Bij de berekening van de resultaat, wordt de elektriciteit die door uw fotovoltaïsche installatie gemaakt wordt,  afgetrokken  van de energie die nodig is voor de verwarming, koeling, warme water sanitair, enz… Beter nog, uw groen elektriciteit is vermenigvuldigd met 2,5 na

Het is vanzelfsprekend, wanneer u uw gebouw gaat verkopen met een fotovoltaïsche installatie de waarde positief zal beïnvloeden.


Onze fotovoltaïsche panelen en omvormers

Door de jaren heen, heeft ENERGREEN en reeks producten uitgezocht die beantwoorden aan onze kwaliteitsstandaard. Hiervoor kunnen we een uitzonderlijke degelijkheid en doeltreffendheid garanderen.

We werken samen met specialisten zoals :
Fotovoltaïsche panelen : de verkochte producten van Energreen