Pourquoi il est avantageux d'investir dans les panneaux solaires | Energreen

Energreen werkt er al 11 jaar aan om ervoor te zorgen dat alle energie die morgen wordt geproduceerd, hernieuwbaar is. Net als voor onze 23.000 tevreden klanten helpen wij u om met een gerust hart te investeren in uw energieautonomie.

Overschakelen op hernieuwbare energie

Produceer uw energie

Wilt u geld besparen en uw ecologische voetafdruk verkleinen?
Investeer in een fotovoltaïsche installatie en profiteer van gratis energie voor het leven.

Sla uw energie op

Met een thermodynamische ketel of een huisbatterij verbruikt u de overtollige energie die door uw fotovoltaïsche installatie wordt geproduceerd en optimaliseert u uw eigen verbruik. Een duurzame en economische oplossing voor de toekomst.

Krijg een oplossing op maat

Bent u van plan om fotovoltaïsche panelen te installeren op het dak van uw huis? Bereken eenvoudig de besparingen die u kunt realiseren dankzij onze rentabiliteitssimulator.

Verminder uw rekening

Betaalt u steeds meer voor uw energie? Wat als u voor eens en voor altijd heeft geïnvesteerd om uw rekeningen te verlagen?

Ontdek onze nieuwste prestaties

Installation panneaux photovoltaïques Sunpower Performance P3 325 Black Energreen

(vertaling Energreen) Ik heb er altijd van gedroomd om een fotovoltaïsche installatie te hebben en ik ben altijd al bang geweest om bij zo'n project betrokken te raken. Toen ik door Energreen ging, kreeg ik goede adviezen en aanbevelingen waar ik niet aan gedacht had. Ik heb mijn systeem al een week aan de gang, en het is gewoon geweldig!

Samuel 1950 - Kraainem September 2020

Fotovoltaïsche zonnepanelen installatie Sunpower Performance P3 325 Black Energreen

(vertaling Energreen) Ik beveel energreen aan voor de kwaliteit van het verrichte werk, de antwoorden op de gestelde vragen, de details van de analyse van de installatie en de opvolging.

Luc 7070 - Le Roeulx November 2020

Fotovoltaïsche zonnepanelen installatie Sunpower Performance P3 325 Black Energreen

(vertaling Energreen) Zeer serieus bedrijf dat zijn verplichtingen nakomt, rust de superprofessionele site uit.

José 1800 - Vilvoorde December 2020

Fotovoltaïsche zonnepanelen installatie Sunpower Performance P3 325 Black Energreen

(vertaling Energreen) Energreen is een volledig correcte installateur met deskundig bouwpersoneel dat beschikbaar is voor vragen/opmerkingen. De deadlines zijn volledig gehaald. De kwaliteit van het werk is correct en het personeel op de bouwplaats is klantgericht en zal te allen tijde met plezier eventuele opmerkingen corrigeren.

Nicolas 1500 - Halle December 2020

De Energreen garantie

Bij Energreen zijn we er trots op dat we de service en de kwaliteit van onze klanten bevorderen. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Energreen is een betrouwbare partner met een reputatie op het gebied van kwaliteit en reputatie. Door alleen samen te werken met toonaangevende internationale energieproducenten biedt Energreen u de sterkste garanties op de markt voor een veilige investering.