Thuisbatterij

Huishoudelijke opslagbatterij voor elektriciteit

Gebruikt u niet alle energie die uw fotovoltaïsche installatie produceert?

De huishoudelijke opslagbatterij is een van de beste oplossingen om uw zelfverbruik te verhogen.

Hoe kun je dit doen?

Door het overschot aan elektriciteit dat overdag door uw panelen wordt geproduceerd op te slaan en ‘s avonds weer te distribueren, zonder dat u stroom van het net hoeft af te nemen.

Zo kunt u de herinjectie in het net verminderen en de kosten van het prosumententarief verminderen voor een fotovoltaïsche installatie met een dubbele debietmeter drukken.

Dit zal uw zelfverbruik en energieautonomie aanzienlijk verbeteren!

Sla uw zonne-energie op met Energreen

Onze verschillende modelen

Kenmerken

Uw thuisbatterij kan een driekamerwoning een hele dag van stroom voorzien. Compact, ontworpen voor eenvoudige installatie op de wand of vloer, binnen of buiten.

Het RESU-model van LG Chem is compatibel met de meeste omvormers op de markt.

Het Huawei LUNA model is compatibel met alle residentiële omvormers in de reeks.

Capaciteit van 3.3 tot 15 kWh

En u kunt meerdere thuisbatterijen in serie plaatsen.

Levensduur van meer dan 10 jaar

Ontworpen om duizenden laad-/loscycli te doorstaan, garandeert hij een duurzaamheid van 80% capaciteitsbehoud na 10 jaar.

Prestatie

De thuisbatterij is een van de beste oplossingen om uw zelfverbruik met ongeveer 30% te verhogen. Dit maakt het mogelijk de herinjectie in het net te verminderen en de kosten voor het prosumententarief te verlagen bij de installatie van een fotovoltaïsch systeem met een dubbele debietmeter.

Immers, met fotovoltaïsche panelen wordt het overschot van de elektriciteitsproductie van uw installatie niet opnieuw in het net gebracht, maar overdag in de batterij opgeslagen. U kunt de overdag opgeslagen energie dus ‘s avonds gebruiken, zonder dat u stroom aan het net hoeft te onttrekken.

Dit betekent dat u het kunt gebruiken wanneer de vraag naar elektriciteit in uw huishouden het grootst is. Een geweldige manier om uw piekproductie van zonne-energie te synchroniseren met uw piekverbruik.