Fotovoltaïsch

Fotovoltaïsche panelen

Produceer uw eigen elektriciteit en win energieonafhankelijkheid. Energreen heeft de beste fotovoltaïsche panelen op de markt geselecteerd op basis van verschillende criteria. Dit assortiment stelt ons in staat om een aangepaste installatie te ontwerpen die kosteneffectief is en aangepast aan uw behoeften. Ontdek onze zonnepanelen en hun eigenschappen.

Panneau solaire photovoltaïque Sunpower détail vue rapprochée
Onduleur photovoltaïque résidentiel SolarEdge Energreen

Omvormers

Uw omvormer is het centrale deel van uw fotovoltaïsche installatie. Het moet voldoen aan al uw behoeften op het gebied van investeringen en rentabiliteit, zodat u optimaal gebruik kunt maken van zonne-energie. Vind uw omvormer in ons Energreen-assortiment.

Monitoring

Log in op uw persoonlijke klantenzone om overal en altijd toegang te krijgen tot uw groene energieproductie. Analyseer de prestaties van uw fotovoltaïsche installatie in real time vanaf uw PC, tablet of smartphone. Monitoring stelt u in staat uw installatie optimaal te bewaken. Een must!

Système de surveillance en ligne monitoring production photovoltaïque
Raccordement maison avec panneaux photovoltaïques et voiture électrique Energreen

Werking

Wij installeren uw fotovoltaïsche panelen meestal op het dak om beschaduwing te voorkomen. Hun werking is eenvoudig: ze zetten zonlicht om in elektriciteit. De omvormer, geplaatst op een koele plaats, maakt deze elektriciteit bruikbaar voor uw net. Tot slot beschermt een stroomonderbreker uw installatie in geval van overspanning.

Energreen panneaux photovoltaïques rentabilité et primes

Premies en subsidies

Fotovoltaïek is een kosteneffectieve oplossing: u vermindert of annuleert zelfs uw elektriciteitsrekening. Jaarlijkse besparing tot 300 euro! Het jaarlijkse rendement is 4 tot 10% van uw initiële investering. Afhankelijk van de regio kunt u naast uw opbrengst ook nog een fotovoltaïsche bonus ontvangen.

Energreen votre partenaire entretien et nettoyage de panneaux photovoltaïques

Onderhoud

Onze service stopt niet bij de verkoop: SOS Photovoltaic begeleidt u gedurende de hele levensduur van uw fotovoltaïsche installatie. Of het nu gaat om het repareren of reinigen van panelen en omvormers, het installeren en onderhouden van panelen of het oplossen van problemen en audits, wij bieden u de meest geschikte oplossing.

Veelgestelde vragen

Het fotovoltaïsche effect, de omzetting van zonlicht in elektriciteit, werd in 1839 ontdekt door Antoine Becquerel, een Franse natuurkundige. Een materiaal (halfgeleider) absorbeert zonlicht en brengt de fotonen daarvan over naar de elektrische ladingen (elektronen) die worden verzameld om ze te laten circuleren en een elektrische stroom te creëren. Op dit moment kunt u uw eigen elektriciteit produceren met behulp van fotovoltaïsche panelen. Deze zogenaamde “groene” energie stoot geen broeikasgassen uit die verantwoordelijk zijn voor de opwarming van de aarde. Het is ook onuitputtelijk, de enige bron is de zon.

Uw fotovoltaïsche paneelinstallatie vereist in principe geen onderhoud. Regen en wind zullen eventuele resten van bladeren, stof, enz. wegvegen. U kunt hun toestand echter één keer per jaar controleren, als ze te lijden hebben gehad van zware weersomstandigheden. Hetzelfde geldt voor uw omvormer. Gebruik nooit vloeibare producten om het te reinigen.

Om te bepalen welke fotovoltaïsche paneelinstallatie geschikt is voor u, zijn er vele parameters om te overwegen.
De eerste zijn technisch: de oriëntatie van uw gebouw, de helling van het dak, de risico’s van zonwering, het te gebruiken oppervlak, enz.
Dan komen uw behoeften: esthetische consumptie en wensen.
En tot slot, de controlesystemen en garanties die u interesseren.
Als u wilt weten welke oplossingen er voor u beschikbaar zijn, aarzel dan niet om onze “Simulator” te gebruiken of een aanvraag te doen voor een offerte. Wij nemen binnen 48 uur opnieuw contact met u op.

Er zijn verschillende criteria om uit te kiezen.
Het bedrijf moet geregistreerd zijn en toegang hebben tot het beroep van dakdekker en elektricien.
De jaarverslagen, het aantal uitgevoerde installaties per jaar en het administratief beheer moeten bekend zijn.
Maar het belangrijkste verschil zit hem in de diensten en garanties. Je bent meer dan 25 jaar partner van een bedrijf. Het is beter om je goed te omringen en ervoor te zorgen dat alle “mogelijke problemen” zonder extra kosten worden aangepakt. Energreen heeft de meest uitgebreide en duurzame garanties op de markt en dat is geen toeval.

Energreen votre partenaire pour le nettoyage de vos panneaux photovoltaïques

Dienst na verkoop

De afdeling SOS Photovoltaic van Energreen biedt u een breed scala aan diensten voor uw fotovoltaïsche installatie.

Ze vertellen over hun ervaring met Energreen

Fotovoltaïsche installatie Sunpower Maxeon3 400 Energreen

Jean-Luc P. 7822 - Ath April 2019

Installation panneaux photovoltaïques IBC Solar Energreen

Jean-Pierre B. 6061 - Charleroi Februari 2019

Installation panneaux photovoltaïques Sunpower Performance P19 320 Energreen