Fotovoltaïsche panelen

Fotovoltaïsche panelen

Bent u op zoek naar de ideale oplossing om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en uw besparingen te verhogen?

Investeer in een fotovoltaïsche installatie.

U beveiligt uw kapitaal en laat het snel groeien: u kunt tussen € 400 en € 2.500 per jaar besparen!

Energreen uw installateur van fotovoltaïsche panelen voor particulieren
Installation panneaux photovoltaïques Sunpower Performance P3 325 Black Energreen

(vertaling Energreen) De jarenlange ervaring van Energreen komt tot uiting in het advies en de installatie van de panelen. We hadden net ons dak opgeknapt en ik was bang dat de installatie het zou afbreken. Alles ging heel goed, de planning werd gerespecteerd, de installatie was snel en heel goed gedaan. Het loopt, want je kunt het online volgen, en we zijn erg blij.

Olivier , 1330 - Rixensart , September 2020

Soort product :
Fotovoltaïsche panelen
Merk :
SunPower

Hoe werkt fotovoltaïsche energie?

Fotovoltaïsche panelen, geïnstalleerd op uw dak of in uw tuin, vangen het omgevingslicht op en zetten het om in gelijkstroom.

Een omvormer zet deze gelijkstroom vervolgens om in wisselstroom om uw verlichting en elektrische apparatuur van stroom te voorzien.

Als u te veel elektriciteit produceert, wordt het overschot aan het elektriciteitsnet geleverd, waardoor uw elektriciteitsmeter terugloopt (behalve in Brussel). Uw elektriciteitsrekening is dus lager!

Meer informatie over de werking van fotovoltaïsche panelen

Een veilige en zekere investering!

Door zelf elektriciteit te produceren, verlaagt u uw energierekening aanzienlijk. En dat is nog niet alles! Met uw installatie kunt u nog vele jaren groene stroom produceren! Uw fotovoltaïsche panelen zullen na 25 of 30 jaar nog steeds 80% van hun oorspronkelijke capaciteit produceren, afhankelijk van het merk. Bovendien zijn fotovoltaïsche panelen, hoewel ze zeer innovatief zijn op het gebied van prestaties, een eenvoudige technologie die al tientallen jaren bekend is. De kans op mislukking is dus minimaal!

U beveiligt uw kapitaal en laat het groeien: uw jaarrendement is 3 tot 6 keer hoger dan bij traditionele spaarrekeningen.

Fotovoltaïsch en EPB certificaat

Wanneer u uw gebouw door een EPB-certificatie-instelling laat beoordelen, wordt rekening gehouden met het energieverbruik.

Met de elektriciteit die uw fotovoltaïsche installatie produceert, kunt u uw EPB-score aanzienlijk verbeteren.

Wilt u uw gebouw doorverkopen?

Uw fotovoltaïsche installatie zal een meer dan positieve invloed hebben op de waarde ervan.

Energieprestatie zonnepanelen