Omvormers – Huawei

Compromisloze kwaliteit

Energreen biedt u een breed scala aan Huawei fotovoltaïsche omvormers.

Huawei is wereldleider in telecommunicatie (ICT).

Hun state-of-the-art aanbod biedt u complete oplossingen voor elk fotovoltaïsch project.

Huawei fotovoltaïsche omvormers bieden de modernste efficiëntie voor meer zonne-energie voor uw huis.

Zet zonne-energie om in elektriciteit voor uw huis!

Omvormer Huawei SUN2000L | Energreen

Kenmerken van Huawei omvormers

Huawei is aanwezig in meer dan 170 landen en regio’s en heeft meer dan 180.000 medewerkers in dienst.

Huawei-omvormers bieden een energie-efficiëntie tot 98,6%.

De SUN2000 Huawei eenfasige omvormers zijn voorzien van een geïntegreerde energieopslaginterface die vervolgens plaats biedt aan een batterij.

De omvormers uit de Huawei-serie zijn voorzien van natuurlijke koelingstechnologie en IP65-bescherming (waterdichte beschermingsklasse).

Huawei-omvormers hebben een lokaal grafisch LCD-scherm en een monitoringsysteem voor bewaking op afstand van de installatie.

Onduleurs Huawei partenaire Energreen

Onze verschillende modelen

Prestatie

Het assortiment omvormers van Huawei stelt u in staat om de ideale oplossing te vinden voor uw fotovoltaïsche installatie.

Het biedt in het bijzonder de mogelijkheid tot veelzijdige aanpassingen aan verschillende soorten fotovoltaïsche modules en/of verschillende hoeveelheden die op verschillende oriëntaties van uw dak kunnen worden geïnstalleerd dankzij meerdere MPPT’s (maximum power point trackers). Deze meerdere MPPT’s maken het mogelijk om de werking van de panelen te optimaliseren en de elektriciteitsproductie van uw installatie aanzienlijk te verhogen.

Welk omvormermodel u ook kiest, Huawei garandeert hoge opbrengsten tot 98,6%. Bovendien worden alle Huawei omvormers geleverd met een minimum garantie van 5 jaar in Europa.

Een zonne-installatie die is uitgerust met een Huawei omvormer, waarin veel van de nieuwste technologieën zijn verwerkt, zal profiteren van een optimale energieproductie en optimaal energiebeheer.

Huawei Fusion Solar omvormers monitoring | Energeen