Fotovoltaïsch – Label Black

Esthetiek en prestaties

De fotovoltaïsche panelen onder het Black Energreen Label zijn efficiënte, robuuste en betrouwbare monokristallijne modules. Volledig zwart, passen ze harmonieus in uw dak. Door de combinatie van esthetiek en hoge prestaties bieden ze een fabrieksgarantie van 20 jaar, een positieve tolerantie en een lineaire rendementsgarantie van 25 jaar (80%). Verschillende partners reageren op ons Black Energreen Label. Onder hen zijn: Seraphim, Luxor, IBC Solar, Axitec, Jinko, Longi, Trina.

Installation panneaux photovoltaïques noirs Label Black Energreen

Onze verschillende modelen

Zwarte fotovoltaïsche panelen Seraphim Label Black Energreen

Seraphim 325

Superieure prestaties dankzij een optimaal schaduwbeheer.

Seraphim 325

Technische fiche

De Seraphim Blade serie bestaat uit twee identieke onderdelen, bestaande uit cellen van de helft van de grootte van gewone zonnecellen. Door de cellen in tweeën te snijden, zullen deze lagere stromen helpen het verlies van cellen aan het paneel te verminderen, wat een betere efficiëntie betekent.

De Seraphim 325W bestaat uit twee afzonderlijke en identieke zonnepanelen, wat betekent dat de celkettingen in tweeën zijn gehalveerd, en deze kortere ketens vormen netwerken die gescheiden stroompaden hebben. Wanneer een module in de schaduw komt te staan, zal alleen de stroom van een gearceerd paneel aan de ene kant worden beïnvloed, terwijl het andere net op een functionele manier elektriciteit blijft produceren. Door de zonnecel doormidden te snijden, zal het interne vermogensverlies lager zijn en het totale rendement beter.

In plaats van 6 interne celkettingen heeft de Seraphim 325W module twee keer zes kortere celkettingen. Dit innovatieve ontwerp compenseert de ontoereikendheid tussen de cellen veroorzaakt door schaduwen of de achteruitgang van de synchronisatieprestaties, enz.

Op het Seraphim 325W Energreen paneel is een uitzonderlijke garantie van 20 jaar van toepassing.

Fotovoltaïsch paneel Seraphim 325W Label Black Energreen

Prestatie

De panelen onder het Black Energreen Label bieden een gegarandeerd lineair rendement van 80% gedurende 25 jaar.

De voordelen van Seraphim zonnemodules:

  • Uitstekende energieproductiecapaciteit bij weinig zonlicht voor een betere energie-efficiëntie.
  • Lage afbraak veroorzaakt door licht, waardoor een hogere productie mogelijk is.
  • Uitstekende weerstand tegen mogelijke degradatie door weersinvloeden. Deze weerstand zorgt ervoor dat de fotovoltaïsche installatie optimaal efficiënt is.
Maison électricité verte Energreen