Warmtepompen

Thermodynamische warmtepompboiler

Laat uw klassieke ketel verdwijnen en begin met het verwarmen van uw water tegen lage kosten met de thermodynamische warmtepompboilers die Energreen u aanbiedt. Ongeacht de grootte van uw huis, Energreen heeft de hernieuwbare oplossing die u nodig heeft!

Pompe à chaleur boiler thermodynamique pour la production et le stockage de l'eau chaude sanitaire Energreen
Pompe à chaleur production et stockage de l'eau chaude Energreen

Werking

De warmtepomp van uw thermodynamische boiler onttrekt warmte aan de omgevingslucht, buiten of binnen. Vervolgens gebruikt het systeem deze warmte om uw sanitair warm water te verwarmen. En het werkt zelfs als het koud is!

Energreen votre installateur agréé chauffage vert

Rentabiliteit

Met uw warmtepomp kunt u een jaarlijkse besparing van 70% realiseren ten opzichte van een conventionele elektrische ketel. Bovendien verhoogt een thermodynamische boiler de waarde van uw woning. Kortom, uw verwarmingssysteem combineert ecologie en zuinigheid!

Rentabilité et planification financière Energreen

Premies en subsidies

Of u nu in het Waals Gewest, het Vlaams Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest gevestigd bent, u kunt profiteren van premies om u te helpen bij de overgang naar een milieuvriendelijkere installatie.

Veelgestelde vragen

De buitentemperatuur en de gewenste temperatuur voor warm water beïnvloeden de prestatiecoëfficiënt van een warmtepomp. Hoe hoger de gewenste waarde en hoe lager de buitentemperatuur, hoe lager de prestatiecoëfficiënt.

Fabrikanten kondigen een energiebesparing tot 70% op de verwarming van uw sanitair warm water aan!

Je kunt het in een wasruimte, een garage, een kelder, een verloren zolder plaatsen. De enige remmen zijn de beschikbare hoogte, de weerstand van de grond en het volume van de ruimte. Het is zeer sterk afgeraden om een thermodynamische ketel in een verwarmde ruimte te plaatsen, omdat de energie die hij uit de omgevingslucht haalt, afkomstig is van de brandstof die u verbrand hebt om uzelf te verwarmen.

Natuurlijk! Als de warmtepomp niet voldoende is om uitzonderlijke behoeften te dekken, kan een elektrische weerstand de noodzakelijke energieaanvulling leveren.

Energreen installe votre boiler thermodynamique Vaillant aroSTOR pour la production d'eau chaude sanitaire

Ils parlent de leur expérience avec Energreen

Thermodynamiësche boiler Atlantic, Court-St.-Étienne

Daniel S.

Thermodynamiësche boiler Atlantic, Mons

Jacques C.

Thermodynamiësche boiler Atlantic, Auderghem

Alain L.