Wie zijn wij?

Energreen, uw partner voor groene energie

Energreen helpt u om met een gerust hart te investeren in uw energieonafhankelijkheid.

Energreen is een belangrijke speler op het gebied van groene energie in België en werkt er al 10 jaar aan om ervoor te zorgen dat alle geproduceerde energie in de toekomst hernieuwbaar is.

Energreen vous conseille pour investir sereinement dans le renouvelable

Onze missie

Dankzij haar deskundige medewerkers met als gemeenschappelijk doel klanttevredenheid, helpt Energreen u te investeren in uw energieonafhankelijkheid.

Hoe kunnen we u helpen?
Energreen biedt u all-in, duurzame en kosteneffectieve oplossingen voor energieproductie, -beheer en -opslag:

Energreen is uw groene energiepartner!

Onze geschiedenis

Energreen werd opgericht in juli 2008, na een vaststelling: elke Belg verbruikt gemiddeld 8.617 kWh energie per jaar, voornamelijk geproduceerd door vervuilende energieën. Energreen begon toen met haar activiteit en voorzag huishoudens van fotovoltaïsche panelen. De geproduceerde energie is schoon en onuitputtelijk. Het bedrijf groeit snel en ontwikkelt zich snel.

Energreen is in 2011 financieel sterk en stabiel. Het bedrijf bereikt de top 3 installateurs in Wallonië.

In 2013 begint Energreen met de installatie van zuinige verwarmingssystemen. De beslissing van de Waalse regering om het stelsel van groene certificaten af te schaffen en te vervangen door het Qualiwatt-plan veroorzaakte een crisis in de sector en het faillissement van verschillende concurrenten. Maar dankzij haar expertise en de diversificatie van haar activiteiten verzet Energreen zich tegen deze crisis. Beter nog: in 2014 lanceert Energreen SOS Photovoltaic, een dienst na verkoop die speciaal gewijd is aan fotovoltaïsche installaties.

In 2016 heeft Energreen de divisie “Batterijen en Smart Home” opgericht voor klanten die het gebruik, of liever gezegd het eigenverbruik, van hun fotovoltaïsche installatie willen optimaliseren. Energreen rekent nu op deze veelbelovende sector, in lijn met de huidige bezorgdheid over de opslag van duurzame energie.

Vandaag is Energreen een belangrijke speler in de sector van de groene energieproductie in België. Meer dan ooit, Energreens medewerkerszijn toegewijd aan uw zijde en ondersteunen u stap voor stap in uw duurzame energieproject.

Onze waarden

 • Respect

  Onze kernwaarde
  Door onze expertise en zorgvuldigheid maken we er een erezaak van om een betrouwbare partner te zijn die zijn klanten, medewerkers en al zijn partners respecteert.

 • Gedurfd en betrouwbaar

  Constante ondervraging
  We durven te innoveren en een sterke cultuur van creativiteit, pragmatisme en perfectie te ontwikkelen. Met meer dan 20.000 installaties is Energreen een referentiebedrijf in de fotovoltaïsche sector.

 • Plezier

  Gepassioneerd door ons bedrijf
  Gemotiveerd en enthousiast geloven wij in de oplossingen die wij bieden. Wij werken met veel plezier en vertrouwen in onze faciliteiten.

 • Teamgeest

  Samen op weg naar één gemeenschappelijk doel
  Energreen is een hecht team, waar samenwerking tussen teams een essentiële rol speelt. Elke medewerker is medeverantwoordelijk en werkt aan een gemeenschappelijk doel: uw tevredenheid.

 

Energreen adviseert u om met vertrouwen te investeren in duurzame energie
Energreen uw installateur van fotovoltaïsche panelen voor particulieren en professionals
Over Energreen wie zijn-wij