Wie zijn wij?

Energreen, uw partner in groene energie

Geleid door de wens om een verschil te maken op milieugebied, is de filosofie van Energreen eenvoudig: werken ten gunste van schone energie, waarbij investeringen in systemen die gebruik maken van hulpbronnen die van nature in het milieu aanwezig zijn, een essentieel gebaar van eco-burger worden.

Dankzij haar toegewijde medewerkers met als gemeenschappelijk doel klanttevredenheid, helpt Energreen u met een gerust hart te investeren in uw energie-autonomie.

Energreen is een belangrijke speler op het gebied van groene energie in België en zet zich al 10 jaar in om ervoor te zorgen dat alle energie die morgen wordt geproduceerd, hernieuwbaar is.

Energreen adviseert u om met vertrouwen te investeren in duurzame energie

Onze missie

Energreen zet zich in om uw energietransitie te ondersteunen door u te voorzien van all-in, duurzame en kosteneffectieve oplossingen voor energieproductie, -beheer en -opslag.

Met een sterke toewijding aan kwaliteit en reputatie, werkt Energreen alleen samen met toonaangevende internationale fabrikanten in de energiesector. Bijgevolg bieden wij u de sterkste garanties op de markt, voor een veilige investering

Fotovoltaïsche panelen, warm water warmtepompen en opslagbatterijen, Energreen is UW groene energiepartner!

 

Morgen zal alle geproduceerde energie hernieuwbaar zijn, en daar werken we aan!

Onze geschiedenis

Energreen werd opgericht in juli 2008, na een vaststelling: elke Belg verbruikt gemiddeld 8.617 kWh energie per jaar, voornamelijk geproduceerd door vervuilende energieën. Energreen begon toen met haar activiteit en voorzag huishoudens van fotovoltaïsche panelen. De geproduceerde energie is schoon en onuitputtelijk. Het bedrijf groeit snel en ontwikkelt zich snel.

Energreen is in 2011 financieel sterk en stabiel. Het bedrijf bereikt de top 3 installateurs in Wallonië.

In 2013 begint Energreen met de installatie van zuinige verwarmingssystemen. De beslissing van de Waalse regering om het stelsel van groene certificaten af te schaffen en te vervangen door het Qualiwatt-plan veroorzaakte een crisis in de sector en het faillissement van verschillende concurrenten. Maar dankzij haar expertise en de diversificatie van haar activiteiten verzet Energreen zich tegen deze crisis. Beter nog: in 2014 lanceert Energreen SOS Photovoltaic, een dienst na verkoop die speciaal gewijd is aan fotovoltaïsche installaties.

In 2016 heeft Energreen de divisie “Batterijen en Smart Home” opgericht voor klanten die het gebruik, of liever gezegd het eigenverbruik, van hun fotovoltaïsche installatie willen optimaliseren. Energreen rekent nu op deze veelbelovende sector, in lijn met de huidige bezorgdheid over de opslag van duurzame energie.

Vandaag is Energreen een belangrijke speler in de sector van de groene energieproductie in België.

 

Meer dan ooit, Energreens medewerkerszijn toegewijd aan uw zijde en ondersteunen u stap voor stap in uw duurzame energieproject.

Onze waarden

Respect waarde Energreen

Respect

Onze kernwaarde
Door onze expertise en zorgvuldigheid maken we er een erezaak van om een betrouwbare partner te zijn die zijn klanten, medewerkers en al zijn partners respecteert.

Gedurfde en betrouwbare waarde Energ

Durf en betrouwbaarheid

Constante ondervraging
We durven te innoveren en een sterke cultuur van creativiteit, pragmatisme en perfectie te ontwikkelen. Met meer dan 20.000 installaties is Energreen een referentiebedrijf in de fotovoltaïsche sector.

Plezier waarde Energreen

Plezier

Gepassioneerd over ons werk
Gemotiveerd en enthousiast geloven wij in de oplossingen die wij bieden. Wij werken met veel plezier en vertrouwen in onze faciliteiten.

Teamgeest waarde Energreen

Teamgeest

Samen op weg naar één gemeenschappelijk doel
Energreen is een hecht team, waar samenwerking tussen teams een essentiële rol speelt. Elke medewerker is medeverantwoordelijk en werkt aan een gemeenschappelijk doel: uw tevredenheid.