Photovoltaic installer
Al 18.000
tevreden klanten !

Premies en hulpverleningWelke hulpverlening is beschikbaar voor uw condensatie gasketel ?


Waals Gewest

Basispremie van 200 €

De basispremie voor het aankopen van een condensatie gasketel bedraagt 200€, toenemend volgens uw inkomen. Voor als te weten in detail i.v.m. de bedragen, afhankelijk van uw inkomen, klik op onderstaande link.

Bij Energreen, zorgen wij voor alles en staan tot uw dienst voor al uw administratieve stappen. Wij verzenden uw forumlier betreffend uw premie naar desbetreffende overheid.


Ecopack, lening aan 0%


Wat is Ecopack ?

Het écopack, is een lening aan 0% dat toegekend wordt door het Waalse Gewest, voor renovatie werken te financieren om de energieprestaties van uw woning te verbeteren.

Het bedrag van de lening kan gaan van 2.500 € tot 30.000 € en de terugbetalingstermijn hangt af van uw totaal belastbaar inkomen.

Dankzij de rentevoet nul, betaalt u enkel het geleende bedrag. 

Wat kan ik financieren ?

Om te kunnen genieten van een ecopack lening, moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen. Er moeten minstens 2 werken uitgevoerd worden, waarvan ten minste één energiebesparend hoeft te zijn.

Bijvoorbeeld, het installeren van een condensatie gasketel en het installeren van een intelligente thermostaatkraan.

Het inkomen van het gezin, mag het bedrag van 93.000 €  niet overschrijden, van het refertejaar. 

Hoe gaat dit in zijn werk ?
 1. Vul online het formulier in of contacteer ons callcenter 078/158.008.
 2. Stel een Ecopack dossier samen.
 3. Onderteken uw contract en start de werken.
 4. Stuur uw facturen van leveranciers en prestaties door

Brussel Hoofdstedelijk Gewest

Een premie van minimum 500 €

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, kent een premie toe die 500 €, van toepassing op bij het installeren van een condensatie gasketel voor een gebouw minder dan 10 jaar oud. Dit bedrag neemt met 5 € per extra kW boven 40 kW, maar ook wanneer uw inkomen lager dan een bepaalde drempel is.

Bij Energreen, zorgen wij voor alles en staan tot uw dienst voor al uw administratieve stappen. Wij verzenden uw forumlier betreffend uw premie naar desbetreffende overheid.


Renovatiepremie voor huisvestiging

Brussel Hoofdstedelijk Gewest kent renovatiepremies toe voor woning van minstens 30 jaar. Deze zijn cumuleerbaar met energiepremies, maar mogen in geen geval 90% van het te investeerbaar bedrag overschrijden. Het bedrag van de premie wordt berekend volgens de locatie van de woning, het gezamenlijk inkomen van het gezin, de maximum vastgelegde bedragen volgens de uit te voeren werken.

De premies moeten worden aangevraagd vóór het begin van de werken. De eigenaars die willen genieten van de renovatiepremie, hebben recht op een voorschot van 90% van de totale premie.


De Groene Brusselse Lening


De GBL, wat is dat ?

De Groene Brusselse Lening is een lening met een rentevoet van 0% opgesteld door Brussels leefmilieu, voor renovatie werkten te financieren om de energie-prestaties van uw woning te verbeteren.

Het geleende bedrag kan variëren tussen 500 € en 20.000 € inkomen. Het wordt berekend volgens de aard van de werken. Terugbetalingstermijn hangt af van uw totaal belastbaar inkomen.

Dankzij de rentevoet nul, betaalt u enkel heg geleende bedrag. 

Wat kan ik financieren ?

De Brusselse groene lening moet betrekking hebben met de financiering van isolatie, ventilatie en efficiënte verwarming.

De installatie van een nieuwe condensatie gasketel of thermostatische kranen zijn noodzakelijk voor het GBL.

De technische eisen zijn identiek aan de voorwaarden van toepassing op energiepremies.

Hoe gaat dit in zijn werk ?
 1. Contacteer CREDAL 02/213.38.31 voor een afspraak. 
 2. Stel een BGL dossier samen.
 3. Onderteken uw contract en start de werken.
 4. Stuur uw facturen van leveranciers en prestaties door naar Brussels Leefmilieu.

Vlaams Gewest

Renovatiepremie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin non elementum magna Proin sem orci, consectetviverra ac dignissim ac, pellentesque vel magna.


Verbeteringspremie

De Vlaamse overheid biedt eveneens een premie bestemd om uw gebouw te verbeteren. Deze premie is specifiek bestemd voor verbeteringen toe te brengen aan uw woning of renovatiewerken, onder bepaalde voorwaarden :

 • Werken in uw woning, o.a. het dak, buitenframe, elektriciteit, verwarming, loodgietrij, gevel, vocht of uitbreidingswerken.
 • Uw woning is ouder dan 25 jaar
 • De jaarlijkse inkomen van uw gezin mag niet de 29.600€ overschrijden (+1.540€/persoon ten lasten)

Om van deze premie te genieten moet u aan enkele voorwaarden voldoen.

De nodige informatie over deze premie is terug te vinden op de website van het Vlaamse Gewest, onder de link “De Verbetertingspremies voor werken aan uw woning”.