Photovoltaic installer
Al 18.000
tevreden klanten !
Danfoss Living Eco thermostaat kranen

Alternatief aan de traditionele kranen


Dankzij de thermostaatkranen is de bediening van de verwarmingstemperatuur, in elke kamer waar deze geïnstalleerd is eenvoudig te dienen. Deze worden in plaats van de traditionele kranen van de radiotoren geïnstalleerd en regelen automatisch de waterstroom. De installatie van thermostaatkranen is snel een eenvoudig. Hiervoor dient geen team gemobiliseerd te worden, maar kan gepaard gaan tijdens een andere interventie. Dit verklaart de lage kost bij de operatie.

Het is altijd interessant om te weten dat bij het instaleren van thermostaatkranen rekening gehouden wordt voor het bekomen van een Ecopack in het Waalse Gewest.

Dus waarom dit niet gebruiken ?
De thermostaatkraan sluit een sonde, afhankelijk van de temperatuur, die min of meer de waterkraan van de radiator uitzet. Wanneer de ruimte de temperatuur vermeld op de thermostaat bereikt, onderbreekt het mechanisme de waterstroom en vermindert eveneens de opwarming van de ketel.

Dit laat toe om besparingen in de ruimtes en doorgang ruimtes te doen, waar de juiste temperatuur in het algemeen lager is dans bijvoorbeeld deze in de woonkamer.