Photovoltaic installer
Al 18.000
tevreden klanten !

Thermodynamische boiler
Viessmann
Thermodynamiche warmtepomp Viessmann

Viesmann, standaard oprichter

Sinds meer dan 90 jaar is Viessmann de verwarmingsspecialist. Viessmann blijft op dit vlak de belangrijkste technologieën ontwikkelen.

Een pionier in de laatste technische ontwikkelingen, Viessmann is zonder twijfel een wereldleider in verwarmingssystemen.

Viessmann biedt oplossingen op maat voor alle energiebronnen, voldoen aan alle eisen van een efficiënte en zuinige verwarming.VITOCAL 161-AWarmtepomp voor het produceren van sanitair warm water


Onafhankelijk van een verwarmingsinstallatie, de warmtepomp voor een warm water Vitocal 161-A verzekert de warm water productie met afvoerlucht  op een rendabele en economische manier.

De comptacte warmtepomp Vitocal 161-A is uitgerust met al de nodige onderdelen, nodig voor een efficiënte waterproductie.

Naast de warmtepomp module, de compact kas is voorzien van een warmwaterreservoir van 300 liters evenals de mogelijkheid om deze te regelen.

De compacte Vitocal 161-A gebruikt binnenlucht om sanitair warm water op een goedkope manier op te warmen. Deze is zowel geschikt voor eengezinswoningen als kleine industriële ondernemingen. Ideale toepassingen zijn zowel bakkerijen en andere plaatsen waar de binnenlucht gekoeld moet worden, (vb. wijnkelder of een koelruimte voor voedsel) is ideaal.

De warmtepomp is verkrijgbaar zonder warmtewisselaar voor een eenvoudige werking of met een ingebouwde warmtewisselaar (spiraal uit roesvrijstaal) bestemd voor een gemend verwarmingssysteem, vb. te combineren met zonne-installatie.  


Thermodynamische boiler Viessmann Vitocal 161-A

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin non elementum magna Proin sem orci, consectetviverra ac dignissim ac, pellentesque vel magna.


Energieklasse

A
Vermogen sanitair warmwater productie (kW) 1,7
Maximum watertemperatuur  65°C
Oplaag volume 300 liters
Gebruikte elektriciteitsvermogen (kW) 0,51
Max elektriciteitsvermogen (kW) 1,50
Geluidsniveau < 56 dB
Afmetingen (mm) 1812 x 761 x 666
Gewicht leeg 160 kg
Vermogenscoëfficient (COP) aan 15°C 3,7