Warmtepompboiler – Vaillant

Thermodynamische boiler Vaillant

Het merk Vaillant heeft meer dan 40 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van warmtepompen, waardoor het merk een betrouwbare waarde heeft op het gebied van verwarmingssystemen.

De Vaillant thermodynamische boilers uit het aroSTOR-gamma bieden een efficiënte en ecologische oplossing voor de verwarming van sanitair warm water.

Ze kunnen worden geïntegreerd in elk type woning, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, een appartement of een eengezinswoning of een industrieel gebouw.

Energreen installeert uw thermodynamische warmtepompboiler Vaillant aroSTOR voor de productie van warm water

Kenmerken van Vaillant warmtepompboilers

De thermodynamische boilers van het Vaillant-gamma verbruiken tot 75% minder en stoten tot 30% minder CO² uit dankzij het gebruik van een vrije thermische bron (omgevingslucht) in vergelijking met een gascondensatieketel.

De thermodynamische Vaillant warmtepompboilers werken met het nieuwe natuurlijke koudemiddel R290 en voldoen aan de eisen van de toekomstige F-gasverordening voor de strijd tegen de opwarming van de aarde.

Optimaliseer uw investering door de combinatie van fotovoltaïsche panelen en thermodynamische verwarmingselementen. In combinatie met zonne-energie kan de CO²-uitstoot met 40% worden verminderd.

Geniet van optimaal comfort dankzij het digitale display met bedieningsdisplay dat tot 3 programmeerbare tijdvensters per dag mogelijk maakt.

Vaillant partenaire Energreen

Onze verschillende modelen

Prestatie

De prestaties van de aroSTOR zijn geoptimaliseerd om energie en CO² te besparen:

  • Gegarandeerde werking van de warmtepomp op buitenlucht tot buitentemperaturen van -7 °C;
  • Lage kosten en lage milieuvoetafdruk warmwaterproductie door 75% van de benodigde energie aan de omgevingslucht te onttrekken;
  • COP hoger dan 2,6 en A+ label voor het hele gamma, waardoor de aroSTOR warmtepompboilers de meest efficiënte op de markt zijn;
  • Mogelijkheid om de watertemperatuur te verhogen tot 60 °C alleen al door de warmtepomp.

Aansluiting op een fotovoltaïsche installatie

Combineer twee hernieuwbare energiebronnen om uw warm water te produceren

De aroSTOR thermodynamische boiler van Vaillant kan eenvoudig worden aangesloten op een fotovoltaïsche installatie. U combineert dan twee hernieuwbare energiebronnen, wat u veel energie bespaart!

De elektriciteit die nodig is om de thermodynamische boiler te laten werken, kan worden onttrokken aan de energie die door uw fotovoltaïsche panelen wordt opgewekt en zo uw huishoudelijk water leveren.

In combinatie met uw fotovoltaïsche installatie biedt uw aromatische thermodynamische boiler van Vaillant u een grote hoeveelheid gratis energie: die van de zon.

Thermische panelen installatie Energreen