Omvormers – SMA

De beste omvormers ter wereld

Energreen biedt u een breed assortiment SMA omvormers.

SMA Solar Technology AG, een Duitse onderneming, is de wereldleider op het gebied van fotovoltaïsche omvormers.

Als specialist in energiebeheer is SMA een innoverend bedrijf dat technologisch aan de spits staat op het gebied van energievoorzieningsstructuren.

SMA fotovoltaïsche omvormers bieden u gemoedsrust. Hun automatische bewaking analyseert de werking, meldt onregelmatigheden en minimaliseert de uitvaltijd.

SMA omvormers zijn compatibel met de huidige communicatiestandaarden en kunnen worden uitgerust met intelligente oplossingen voor energiebeheer en -opslag.

Eenfasige fotovoltaïsche omvormer SMA Sunny Boy 3.0/3.6/4.0/5.0 | Energreen

Kenmerken van SMA omvormers

SMA heeft verschillende prijzen ontvangen voor haar innovaties op het gebied van fotovoltaïsche energie.

Het SMA-bedrijf is vertegenwoordigd in 19 landen en heeft meer dan 5500 medewerkers in dienst. Sinds 2008 staat het vermeld op de TecDAX.

De productie van SMA-omvormers is CO2-neutraal dankzij de innovatieve energie- en bouwvormgeving. De SMA Kassel-centrale, ‘s werelds grootste omvormercentrale, combineert een 1,1 MW geïntegreerde fotovoltaïsche installatie, een biogas-warmtekrachtkoppelingsinstallatie en een energiezuinig gebouw.

Opleidingen over SMA-omvormers en fotovoltaïsche energie maken het mogelijk om de expertise van het bedrijf over te dragen.

Het bedrijf SMA biedt een breed scala aan fotovoltaïsche omvormers aan, zowel op daken als voor grootschalige zonne-energieprojecten of geïsoleerde systemen op het terrein.

SMA Solar Partner | Energreen

Onze verschillende modelen

Prestatie

Met het ruime assortiment omvormers van SMA vindt u de ideale oplossing voor uw fotovoltaïsche installatie. Ongeacht welk omvormermodel u kiest, SMA garandeert een hoog rendement.

SMA omvormers onderscheiden zich door hun uitstekende efficiëntie van tot wel 99%. Hierdoor kunt u het vermogen van uw systeem aanzienlijk verhogen.

Innovatieve technologieën zoals Optitrac (schaduwbeheer), Optiflex, Optiprotect (stringfoutdetectie) en de H5-topologie optimaliseren de prestaties van de SMA omvormers en zorgen voor een betere bescherming van uw productie.

Daardoor zijn uw zonneopbrengsten uitstekend en veilig.

SMA Advance Solar Partner | Energreen