Omvormers – SolarEdge

Maximalisering van de productie

Met de DC-geoptimaliseerde omvormersystemen van SolarEdge stelt Energreen u in staat om het individuele vermogen van elke PV-module te maximaliseren.

Alle omvormers in de reeks maken deel uit van het innovatieve SolarEdge-systeem en zijn ontworpen om superieure prestaties te leveren, ongeacht het aantal modules of de omgevingsomstandigheden.

Hun vaste spanningstechnologie zorgt ervoor dat de omvormer altijd op zijn optimale ingangsspanning werkt, wat een rendement van 97% en een uitstekende betrouwbaarheid garandeert.

Geoptimaliseerd PV-systeem met SolarEdge omvormers | Energreen

Kenmerken van SolarEdge omvormers

Omvormers worden gebruikt om de geproduceerde elektrische stroom om te zetten zodat deze in uw huis kan worden gebruikt.

Het systeem biedt automatische bewaking van elke module om eventuele storingen direct op te sporen en het onderhoud te vergemakkelijken.

Het vermogen van elke module is afzonderlijk geoptimaliseerd om de energieproductie te maximaliseren en tegelijkertijd de negatieve impact van de zonwering te verminderen.

De SolarEdge omvormers zijn compact, licht en eenvoudig te installeren. Je kunt ze binnen of buiten plaatsen.

SolarEdge producten zijn van topkwaliteit. Op alle producten uit het assortiment krijgt u 12 jaar garantie.

Onduleurs SolarEdge partenaire Energreen

Onze verschillende modelen

Prestatie

Maximaal vermogen per paneel

De SolarEdge oplossing maximaliseert de elektrische productie van elke module onafhankelijk van elkaar, terwijl de kosten van de energie die door het fotovoltaïsche systeem wordt geproduceerd, worden verlaagd.

Het biedt u de mogelijkheid:

  • Het zoeken naar het optimale werkpunt (MPPT) op het niveau van elke module.
  • Grotere flexibiliteit in het aantal, de grootte en de kracht van de panelen, zodat uw dak optimaal kan worden gebruikt zonder oriëntatie, zonwering of beperkingen van het oppervlak.
  • Eenvoudig onderhoud en nauwkeurige probleemoplossing door automatische supervisie van elke module en de gehele keten.

Vermogensoptimalisator

Door een power optimizer op een fotovoltaïsch paneel aan te sluiten, wordt dit een onafhankelijk en “intelligent” paneel, waardoor de energieproductie per module tot 25% hoger kan liggen.

Vergeleken met een conventionele installatie garandeert het SolarEdge invertersysteem met vermogensoptimalisator (fotovoltaïsch) u dit:

  • Optimale prestaties, zelfs in schaduwrijke gebieden;
  • De mogelijkheid om meer modules op uw dak te plaatsen;
  • Mogelijke installatie op meerdere daken mogelijk;
  • Langetermijngaranties;
  • Een winst van energie.
SolarEdge DC geoptimaliseerd omvormer systeem | Energreen